Companie

Echipa

Indiferent de proiectul de care ne ocupam, echipa ProEuro Construct nu duce lipsa de responsabilitate, implicare si dedicare totala si nu in ultimul rand, de profesionalism.

Experienta

Echipa noastra are experienta castigata prin lucrarile dificile executate dar si din cadrul activitatii desfasurate in cadrul ENERGETICA N.V. ORADEA.

Galerie

Proiectele Noastre

Montaj Structuri Metalice

Suntem specializati in montajul oricarui tip de structuri metalice, de la executiile simple pana la structurile cu grad ridicat de dificultate.

Galerie

Montaj Antene GSM

Montarea si servisarea antenelor GSM presupune pe langa dotarile tehnice adecvate alpinismului utilitar si cunostinte tehnice specifice acestui tip de lucrari.

Galerie

Montaj Antene Radio si TV

Calificarea profesională a echipei noastre ne permite realizarea unor lucrări cu un grad ridicat de complexitate cerut de tehnologia specifică.

Galerie

Instalatii Transport Cablu

Structura statică este cea a unei grinzi cu zăbrele asigurate prin contravântuiri în x pe toate parțile, pentru a forma o structură spațială rigidă și compactă care să lucreze la eforturi, uniform și unitar.

Galerie

Alpinism utilitar

Constructii si intretinere fatade, curatenie folosind tehnica alpinism utilitar, publicitate, acoperisuri.

Galerie

Excavatii aductiuni apa, Trasee, L.E.S.

Executam cu profesionalism urmatoarea gama de lucrari: Lucrari de canalizare, Instalatii noi de canalizare, Reparatii instalatii de canalizare, etc.

Galerie

TESTIMONIALS

Ce spun oamenii despre noi?

BENEFICIARI

PARTENERI

ROMKATEL - CESAMUR METAL - ENERGETICA NV S.A. - INTERACTIVE TEHNICAL SERVICES - TELELINK ROMANIA